Archiwizowanie klas
Archiwizuj klasy, których już nie potrzebujesz, ale których nie chcesz jeszcze usuwać.
Przegląd
Zarchiwizuj klasę i wyświetl listę wszystkich zarchiwizowanych klas, pogrupowanych według miesięcy. Możesz je przywrócić albo usunąć na stałe. Zarchiwizowane klasy nie pojawiają się już w kalendarzu.
Jak to znaleźć
Wyświetlanie zarchiwizowanych klas
- Wybierz w menu bocznym sekcję Zarchiwizowane klasy.
Archiwizowanie klasy
- Otwórz klasę, którą chcesz zarchiwizować, i wybierz Ustawienia klasy.
- Dotknij Archiwizuj klasę i potwierdź jeszcze raz w oknie dialogowym.
Co możesz zrobić
- Otwieranie klasy: dotknij klasy, aby zobaczyć jej zawartość.
- Przywracanie: dotknij Przywróć przy danej klasie.
- Usuwanie: dotknij Usuń przy danej klasie.